RELEASE OP 19 JUNI!

THE HECK – SHIT ON THE RADIO b/w TONITE
SOUR BOMB RECORDS

SHIT ON THE RADIO is een statement tegen het corrupte Nederlandse radiosysteem. DJ’s die alleen maar dezelfde mainstream shit blijven draaien en draaien en draaien en… Ok, je snapt het punt. Alles in dienst van het ‘format’ van het radiostation en de belanghebbende labels en promoters (Er zijn gelukkig een aantal uitzonderingen op de regel, you know who you are). Tijd om deze waanzin te stoppen!
SHIT ON THE RADIO is sixties garagerock geserveerd met de intensiteit en de attitude van punk. De tweede single van het aankomende tweede album (meer daarover hieronder).
Een echte aanrader voor fans van THE HIVES, THE SONICS, NOFX, en zelfs GREEN DAY! Absoluut niet geschikt voor fans van KENSINGTON.

[Click here for an English version]

TWEEDE ALBUM KOMT UIT OP SOUNDFLAT RECORDS
Met enorm veel enthousiasme, blijheid, tranen van genot (etc) zijn we trots om aan te mogen kondigen dat SOUNDFLAT RECORDS (Duitsland) ons tweede album uit zal brengen!
Het is een eer om toe te mogen treden tot de Soundflat familie, waarvan veel van onze persoonlijke favorieten zoals The Cool Jerks, The Staggers, The Satelliters, The Jackets en recentelijk The Mings ook deel uitmaken! De release wordt verwacht in de eerste helft van 2021 en zal onze recente singles MOVE! en SHIT ON THE RADIO bevatten!

CONTACT: info@theheck.nl – +31618404815
Wil je ‘SHIT ON THE RADIO’ draaien op jouw radiostation? Neem contact met ons op voor de audiobestanden!
DOWNLOAD PRESSKIT: Click here
DOWNLOAD HIGH-RES ARTWORK: Click here
HECK YEAH: FacebookInstagramSpotify

DIT SCHREVEN MENSEN RONDOM DEZE AARDE OVER ONZE DEBUUTPLAAT

“Ontzettend lekkere, loeiende garage rock & roll van eigen bodem: Who? The Heck!!!”
Menno Pot – Volkskrant – Nederland

“Dit met gruis bezaaide arsenaal van nummers geeft zeker een goed beeld van de mogelijkheden van de groep als mededingers in de punk garage scene! ★★★★”
Lenny Helsing – Shindig! Magazine – England

“Sulmann steekt met The Heck zijn nek uit en blijft de versterkers trekken, in staat om oecumenische en trillende passages van grote klasse te vertolken. ★★★★”
Manuel Graziani – Rumore magazine – Italië

“Als garagerock je vergif is, zul je hier nog enthousiaster over zijn dan een lid van de Koninklijke familie over een fles Jenever. ★★★★”
Craig Barman – I94bar – Australië

“Hun knowhow als componist plaatst hen voor veel andere beroemde groepen: Een zeer verrukkelijk album dat je niet moet missen!”
Voix De Garage – Frankrijk

“Afsluiter ’That Moon’ zal al die pijn verzachten terwijl je huilt voor meer!”
Chris K – Bananas Magazine – Verenigde Staten

“Foot stomping garage punk rock waar de versterkers op 10 worden gezet en de band speelt alsof het de laatste nacht op aarde is’”
RPM it’s a revolution – Engeland

“Er moet gerockt worden, godverdomme. En dat doen ze.”
Barry Hofstede – De Kettingzaag – Nederland

Nu ook nieuwsgierig geworden naar onze debuutplaat? Luister ‘Who? The Heck!!!’ gratis op Spotify!